Povestea lui Gerhard

Născut în 1979 în Hamburg, Germania, dintr-un tată din Germania de Sud și o mamă chiliană, a crescut în orășelul Uetersen, Schleswig-Holstein. Deși a avut rezultate academice destul de bune în general, în mod clar nu avea talent pentru limbi străine (și vorbire, în general). Chiar și prietenii zâmbeau când el trebuia să vorbească în timpul orelor de engleză.

La vârsta de 18 ani, a decis să pășească în cea mai mare zonă de disconfort și să înceapă să învețe mai multe limbi în același timp. Deși, înainte de a-și obține masterul în psihologie la Universitatea din Hamburg, a urmat cursuri de spaniolă, portugheză și franceză, ulterior și suedeză, la universitate, este în mare parte autodidact în 21 de limbi.

După facultate, s-a mutat în Republica Moldova în 2006, în încercarea de a începe o nouă viață fără nicio plasă de siguranță socială. Între timp, a predat în universități de mulți ani, a fost administrator universitar în cooperare internațională, a scris editoriale regulate în ziare și a lucrat ca traducător și interpret pentru întâlniri diplomatice și de afaceri la nivel înalt.

Astăzi, este proprietarul companiei GO Business Languages Solutions, care ajută companiile să vândă mai mult la nivel internațional prin depășirea obstacolelor în limbi străine.

Este căsătorit și tată de doi băieți. În timpul liber, studiază piese de teatru și cântă la vioară în orchestra simfonică a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Moldova.

Fă clic aici pentru fișierul PDF al acestei pagini.

Contact

Gerhard este ușor accesibil prin telefon, e-mail sau social media.

Alege canalul cel mai potrivit pentru tine.

E-mail: [email protected]

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gerhardohrband/

Twitter: https://twitter.com/JOhrband

Mobil: +37368026059 (și pentru WhatsApp, Viber și Telegram)