COMUNICĂ PROFESIONAL ÎN LIMBA GERMANĂ - AI SUCCES LA LUCRU

Salut,

lumea cere de la tine să știi mai bine limba germană? Ești într-o profesie în care succesul tău depinde de felul în care vorbești: faci unghii, ești traducător sau șef de secție?

Vrei să știi limba germană pentru ceva practic? Nu ai răbdare să mai completezi caiete la nesfârșit (sau să devii dependent de aplicații de pe mobil) - fără garanția să ajungi să vorbești liber?

Am putut să ajut sute de elevi să se încadreze cu succes în cele mai diferite profesii (medicină, inginerie, predarea limbii germane, servicii de transport, avocatura, etc.), datorită faptului că au învățaț să se exprime repede, flexibil, natural și corect. Inclusiv în situații complicate.

Depășești bariera de a vorbi cu străini deoarece practicăm cum să construiești propriile tale propoziții. Astfel, nu vei mai depinde de memorizare de fraze întregi, sau de cineva care să te controleze permanent.

Sunt profesor de limba germană, psiholog (Dipl.-Psych. de la Universitatea din Hamburg) cu specializare în psihologia comunicării și autor de nouă cărți.

Fac lecții online de luni până sâmbătă în grupe mici (2-8 elevi).

La moment, nu am cursuri noi. Dacă vrei să afli mai multe despre mine și să te pun în lista mea de așteptare pentru lecții de probă, rog să mă contactezi prin email: [email protected] . Spune-mi la ce nivel de limba germană te afli și câteva informații despre planurile tale personale. Imediat ce apare o opțiune, te voi contacta.

Succese

Gerhard

Învață gratuit niște tehnici și trucuri prin care predau limba germană și descarcă-ți cartea mea Învață limbi străine acasă.

Ea conține rețete, ”pas cu pas", cum să automatizezi procesul tău de învățare, dar și multe tehnici despre cum poți învăța singur limba germană.

O primești gratuit, abonându-te la newsletter-ul meu.

VREAU CARTEA DVS. GRATUITĂ