GERMANĂ PENTRU LUCRU. CU UN PROFESOR DIN HAMBURG CARE ȘTIE ȘI ROMÂNĂ. PLĂTEȘTI DOAR DUPĂ REZULTATE.

Bine ai venit pe pagina mea! 

Mă cheamă Gerhard Ohrband. Sunt profesor de limba germană și specialist în psihologia comunicării. Născut în orașul Hamburg în 1979, am copilărit în orașul Uetersen, landul Schleswig-Holstein. De masteratul meu în Psihologie de la Universitatea din Hamburg, predau psihologia la nivel universitar și le ajut pe profesioniști să se comunice la lucru mai eficient în limba germană. 

Vrei să te exprimi liber la lucru? Necunoașterea limbii germane te limitează? Simți că ai nevoie de o altă abordare pentru a face carieră?

Metoda mea este bazată pe ceea ce fac profesioniștii de performanță înaltă pentru a se exprima mai bine, fie ei vânzători, manageri, scriitori sau actori. Nu vă dau nici exerciții de gramatică pe hârtie de făcut, nici dialoguri banale de memorizat.

De la lucru, vei ști deja. Acestea nu te ajută. În situațiile importante, trebuie să fim în stare să răspundem repede, spontan și corect. Anume asta vom învăța la fiecare lecție.

Ce spun foștii elevi mei din România și Moldova?

  • ”Mă descurc spontan în situații de lucru destul de complicate, și cu puține greșeli.”
  • ”Mereu îmi vine ceva ce să răspund.”
  • ”Vorbesc aproape ca un vorbitor nativ, nu ca un străin care a memorizat doar câteva fraze.”
  • ”Lumea mă ascultă cu plăcere.”
  • ”Clienții nu se chinuie când mă ascultă.”

Dacă vrei să afli cum te pot ajuta să vorbești la lucru mai liber în limba germană, vei găsi pe următorea pagină mai multe informații. Inclusiv cum să profiți de o ofertă gratuită.

CUM SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Învață gratuit niște tehnici și trucuri prin care predau limba germană și descarcă-ți cartea mea Învață limbi străine acasă. 

Ea conține rețete, ”mură în gură”, cum să automatizezi procesul tău de învățare, dar și multe tehnici despre cum poți învăța singur limba germană. 

O primești gratuit, abonându-te la newsletter-ul meu.

Vreau cartea dvs. gratuită