Menneskelige ressourcer og ændringsstyring for virksomheder i flersprogede miljøer

I en globaliseret økonomi opererer virksomheder i stadig flere etniske og derfor flersprogede miljøer. Selv hvis du kun opererer i et land, er chancerne store for, at din arbejdsstyrke bliver mere forskelligartet hvert år. De fleste virksomheder har dog kunder over hele kloden eller håber at komme ind på nye markeder. Forsyningskæder spænder typisk over alle kontinenter.

At stole på interne sprogkurser eller betale stipendier til ansatte giver ikke altid dig de resultater, du måske har håbet på. De fleste sprogkurser er ikke rettet mod din specifikke arbejdskontekst og især nu mod verbal kommunikation med partnere og kunder fra hele verden, der taler i de mest forskellige accenter og dialekter. Og problemet er ikke kun sproget, men også håndtering af interkulturelle forskelle. Dette bliver mere udtalt, når vi overvejende kommunikerer via e-mail- eller telefonapps, fordi vi ikke kan bruge andre signaler til at fortolke vores partners meddelelser.

Jeg er lektor og konsulent i arbejds- og organisationspsykologi og en polyglot, der udsender ugentligt på 21 sprog. Jeg har arbejdet internationalt i mere end 20 år med organisationer i den private og ikke-statslige sektor, og jeg vil hjælpe dig med at navigere gennem urolige kulturelle og sproglige farvande.

Mine ekspertiseområder er:

  • Rekruttering,
  • Præstationsvurdering,
  • Styring af kunderelationer,
  • Minimerer erhvervsmæssig stress og frigørelse,
  • Hvordan man leder hold,
  • Organisatorisk forandring og udvikling.

Jeg leverer min rådgivning også via webinarer og andre former for onlinehjælp.

KLAR TIL TALE? Send mig en e-mail på [email protected] eller ring til mig på 0037368026059 


 .