BLOG-UL MEU

Deși am trecut la podcasting-ul regulat, este încă disponibilă arhiva blogului nostru . Periodic, voi publica un articol nou.

Limbi străine cu Metoda GO

PODCAST-UL MEU

Podcast-ul îți oferă sesiuni gratuite de coaching în care aplic principii și cercetări din psihologie pentru a face procesul de învățare a limbilor străine mai productiv.

PAGINA MEA FACEBOOK

Dacă dorești să fii informat despre ultimele mele publicații, te rog să te uiți aici. Încurajez discuțiile critice cu privire la toate subiectele pe care le abordez. Fără cenzură.

GRUPURILE MELE 

Pe Linkedin 

Dacă înveți sau știi limba germană, postează întrebările, dar și materiale interesante, în grupul nostru de pe Facebook.

PAGINI WEB RECOMANDATE

În ceea ce privește productivitatea și gestionarea timpului, în general: sistemul lui David Allen ”Getting things done” mi-a fost personal foarte util . Îl recomand tuturor studenților mei, chiar dacă acest lucru necesită ceva timp, să îl setezi și să îl pui în practică.

Brian Tracy este autorul meu preferat în dezvoltare personală. Aproape toate ideile și învățăturile sale sunt direct aplicabile pentru a face procesul de învățare a limbii mai productiv. Fără filozofie New Age, doar argumente logice și o prezentare eclectică a cercetărilor științifice.

Pentru îmbunătățirea vocii, recomand cu mare încredere sistemul de conștientizare vocală a lui Arthur Joseph. Arthur lucrează de zeci de ani cu vedete de cinema precum Arnold Schwarzenegger sau Angelina Jolie.

Postura și utilizarea corpului nostru sunt un factor critic în vorbire. Cei mai mulți dintre noi avem obiceiuri nesănătoase de a sta și de a ne deplasa, ceea ce face ca vocea noastră să sune încordată. Consultă Tehnica Alexander, care este folosită de mulți actori, cântăreți, muzicieni și sportivi profesioniști.

LECTURă RECOMANDATĂ

David Allen "Getting Things Done"

Jeff Olson "The Slight Edge"

Brian Tracy "No excuses"

Arthur Joseph "Vocal leadership"

Nu câștig comisioane pentru recomandările mele.


 .