Beneficiază de o lecție DE LIMBA GERMANĂ 

100% LIVE și gratuită cu un profesor german nativ (Care înțelege și românește ...)

Mulți migranți în Germania se tem că curând va fi încă mai greu de a se integra la lucru. În timpul crizei Corona, multe companii abia supraviețuiesc. Concurența pentru locurile de muncă bine platite este tot mai dură. Dacă, în trecut, (aproape) totul era posibil, acum apare frica de a rămâne în urmă. Mai ales dacă nu putem să ne exprimăm liber și cât de cât corect în situații de lucru.

Majoritatea cursurilor ne pregătesc pentru a rezolva exerciții de gramatică pe hârtie, dar ne lasă absolut nepregătiți pentru a ne descurca la lucru în mod profesional. Fără să se supere clienții sau șeful.

Avem nevoie să depășim bariera de vorbire, să pierdem teama de a vorbi - mai ales cu străini -, să nu mai avem panică de a comite greșeli. Trebuie să dezvoltăm propria intuiție când o propoziție este corectă și când nu. Va trebuie să învațăm să reacționăm și vorbim repede, să dăm un răspuns spontan, dar adecvat. Trebuie să fim în stare să convingem pe alții, nu în ultimul rând să ne dea de lucru sau să ne îmbunătățească condițiile de lucru.

Metoda mea de predare anume pentru asta vă pregătește. 

Sunt lector universitar, german nativ din orașul Hamburg, antreprenor și poliglot (vorbesc 21 de limbi).

Am ajutat mai mult de 1200 de elevi din România și Republica Moldova să susțină teste de germană, să vorbească aproape ca un nativ și să facă carieră în Germania, Austria și Elveția. 

Vom practica în primul rând vorbirea spontană și corectă. Vom repeta să reacționăm la cele mai diferite situații la lucru. Vom dezvolta încrederea în sine, necesară pentru a convinge clienți și angajatori. Lecțiile vor fi adaptate individual la nevoile fiecărui participant. 

În schimb, nu vei învăța poezii sau tălmăci proverbe, nici nu vom cânta cântece populare. Pentru că ne vom folosi de fiecare minut la fiecare lecție să practici ceea ce îți trebuie pentru cariera ta.

Aceasta metodă nu este pe placul fiecăruia, mai ales pentru cineva care duce lipsă de metoda ”tradițională” la școală. De aceea, este foarte important să vedem dacă eu pot să te ajut, sau nu.

De aceea, din ianuarie 2021, ofer,  în fiecare lună, oportunitatea să participi la o lecție gratuită de minim 45 de minute. 

Da, desigur, poți să te înscrii, mai târziu, și la cursurile mele. Dacă vrei. Dar, lecția aceasta este una ”curată” și autentică, la care îți voi arata tehnicile mele de învățare accelerată. Nu voi face reclamă pentru cursurile mele. În schimb, vom putea rezolva orice întrebare ai avea.

Atenție: Fac doar o lecție de probă pe lună și numărul participanților este limitat la 12 persoane pe lună.

Vreau o lecție gratuită

... și câte ceva despre mine:

Psiholog și profesor de limbi străine, din Hamburg / Germania (* 1979). Căsătorit, doi fii. Master în psihologie de la Universitatea din Hamburg. Peste 15 ani de experiență ca lector universitar în psihologie, precum și consultant pentru UNICEF, Terre des Hommes, OIM, UE și companii private. Vorbesc 21 de limbi, și tu poți verifica cât de bine (și rău) vorbesc unele dintre ele, ascultându-mă prin podcasturile mele săptămânale: www.thegomethod.org/podcasts îți oferă lista întreagă de podcasturi.

Cunoscut din

Nu vă/te cunosc. Internetul este plin de fraude și mă tem să devin victimă.

  • Poți consuma săptămânal și gratuit conținutul meu de pe podcastul meu în română, pe care poți să-l asculți prin aplicația ta favorită, fără niciun risc: de pe Spotify, Google Podcasts, Stitcher, etc. Vezi: www.anchor.fm/romaniango .
  • Eu ca persoană sunt extrem de transparent: mă poți căuta prin Google (există doar două persoane cu numele Gerhard Ohrband, și celălălt n-are, din câte știu, nimic de a face cu învățământ sau psihologie); poți să contactezi și contactele mele de pe Linkedin, sau, cel mai bine, foștii mei studenți.
  • Vorbiți într-adevăr 21 de limbi? Pare cam exagerat. Tu singur poți verifica cât de bine (și rău) vorbesc unele dintre ele, ascultându-mă prin podcasturile mele săptămânale: www.thegomethod.org/podcasts îți oferă lista întreagă de podcasturi.  Vorbesc fără notițe, ci spontan, nici nu le înscriu de repetate ori (nici n-aș avea timp pentru astă). De aceea, le public și cu greșeli și gafe.
  • Eu nu-ți promit niciun ”leac magic”, de gen ”Vorbește fluent și fără efort în doar câteva săptămâni”. Dimpotrivă, dacă ai de ales între scurtături și drumul cel lung, alege mereu ultimul, deoarece nicio scurtătură nu merge. La urma urmei, ai doar de pierdut ani de zile cu o scurtătură după altă. Dar: eu te asist cum să faci primii pași în mod corect pe drumul cel lung, sau te ajut când te-ai rătăcit.

Recomandări

Daniela Mârzac, medic:

Cu siguranță cea mai bună alegere în materie de cursuri de germană! Înveți germana rapid, conform propriilor necesități, aplicând regulile gramaticale în construirea propriilor propoziții, deprinzând rutine zilnice și autodisciplină. Pentru mine, personal, avantajul principal, au fost temele de conversație variate și avansate, absolut necesare integrării și funcționării într-o societate străină. 

Cristina Burucenco:

Interesante, flexibile, un pic șocante, dar niciodată monotone - astfel pot fi caracterizate lecțiile de limba germană ale dlui Ohrband. Am învățat să lucrez mult independent, am învățat metode noi de lucru, pe care le aplic și acum în practică.

Octavian Cazac, avocat:

Am început să învăț germana singur, prin diferite aplicații mobile, dar văzând că gramatica este prea complexă am decis să recurg la un profesor.  Lecțiile dlui Ohrband m-au ajutat să ating un nivel nou.  În special el mi-a oferit o structură, o strategie de studiere care mă ajută să continui, pe termen lung, perfecționarea cunoștințelor.

Contact

Gerhard Jörg Ohrband

Esinger Steinweg 85

D-25436 Uetersen

Germania

E-Mail: [email protected]
 .