Alte limbi

Ai nevoie de alte limbi decât germana pentru profesia ta?

Când eram la școală, în nordul Germaniei, chiar și cel mai bun prieten al meu râdea de fiecare dată când deschideam gura în timpul orelor de engleză. Astăzi, vorbesc 21 de limbi, majoritatea suficient de bine pentru a face prezentări profesionale și pentru a face videoclipuri.

Află secretele mele personale pentru îmbunătățirea limbilor cu mai puțin efort și rezultate mai bune.

Seminar online

Am un seminar online numit ”Cele 11 secrete ale poligloților”. Economisește sute de ore, și de Euro, pentru cursuri de imbi neproductive. Află mai multe aici.

Cărți

Am diferite cărți, majoritatea în engleză, despre cum să înveți (și predai) limbi străine. 

Despre mine

Sunt psiholog din Hamburg / Germania (* 1979), căsătorit și tată a doi fii. Am crescut în regiunea de nord Schleswig-Holstein și am absolvit în 2006  Universitatea din Hamburg cu un master în psihologie.

Din 2006, predau psihologia muncii și organizațională în Europa de Sud-Est și am lucrez ca consultant pentru organizații ca UNICEF, Terre des Hommes, OIM, UE și companii private.

Triviale

Cânt la vioară în orchestra simfonică a Conservatorului din Moldova. Cu toate acestea, în ultimii mei ani de școală am cântat atât într-o trupă Irish Folk, cât și într-o trupă Death Metal. Autorii mei preferați sunt William Shakespeare, Pedro Calderon de la Barca și Theodor Fontane. Pe parcursul multor ani, am scris ca editorialist de ziar dintr-o perspectivă libertariană, în special pentru ziarul moldovenesc Ziarul de Gardă.