Resurse umane și gestionarea schimbărilor pentru companii din medii multilingve

Într-o economie globalizată, companiile operează în medii din ce în ce mai multetnice și, prin urmare, în mai multe limbi. Chiar dacă lucrați într-o singură țară, șansele sunt mari ca forța de muncă să devină din ce în ce mai diversă în fiecare an. Totuși, majoritatea companiilor au clienți pe tot globul sau speră să intre pe noi piețe. Lanțurile de aprovizionare se întind de obicei pe toate continentele.

Utilizarea cursurilor de limbi interne sau plata burselor angajaților nu vă oferă întotdeauna rezultatele pe care le-ați sperat. Majoritatea cursurilor de limbi străine nu sunt orientate către contextul dvs. specific de muncă și, mai ales acum, către comunicarea verbală cu partenerii și clienții din întreaga lume care vorbesc în cele mai diverse accente și dialecte. Și, problema nu este doar limba, ci și gestionarea diferențelor interculturale. Acest lucru devine mai accentuat atunci când comunicăm preponderent prin aplicații de e-mail sau telefon, deoarece nu putem folosi alte indicii pentru interpretarea mesajelor partenerilor noștri.

Sunt lector și consultant în psihologia muncii și organizaționale și poliglot, difuzând săptămânal în 21 de limbi. Lucrez pe plan internațional de mai bine de 20 de ani cu organizații din sectorul privat și neguvernamental și vă voi ajuta în navigarea prin apele culturale și lingvistice tulburi.

Domeniile mele de expertiză sunt:

  • Recrutare,
  • Evaluarea performantelor,
  • Managementul relațiilor cu clienții,
  • Reducerea la minimum a stresului profesional și a dezangajării,
  • Echipele conducătoare,
  • Schimbare și dezvoltare organizațională.

Îmi ofer consultanța și prin intermediul webinarilor și al altor forme de asistență online.

GATĂ SĂ VORBIM? Trimite-mi un e-mail la [email protected] sau sună-mă la 0037368026059


 .